Odgušenje kanalizacije

Odgušavanje kanalizacije
Vodoinstalaterski servis

Zapušena kanalizacija je jedan od najgorih problema koji značajno remete vašu svakodnevnicu. Pored toga što ne možete da koristite sudoperu, wc šolju ili kadu, zapušena kanalizacija može uticati na higijenu vašeg domaZagađene otpadne vode mogu napraviti poplavu u vašem objektu i zato predupredite taj problem na vreme.

Cipi-Mont je profesionalni vodoinstalaterski servis koji obavljaju kompletno odgušenje kanalizacije, kako u stambenim objektima, tako i u poslovnim objektima, ali su i specijalizovani za profesionlano otpušavanje kanalizacije kako na teritoriji MLADENOVCA, tako i u drugim mestima po Srbiji.

Cipi-Mont vam je na usluzi u svakom momentu, svakog dana, vikendom i praznicima. Ukoliko je situacija hitna i ne znate kako da je rešite pozovite Cipi-Mont za odgušenje kanalizacije.

Sve vrste odgušenja

Visok kvalitet usluge postižu zahvaljujući najboljoj opremi za odgušenje kanalizacije Velika Plana, a to su pre svega mašine pod pritiskom i mašine sa električnom sajlom. Uz pomoć ove dve mašine uspešno se rešavaju sve vrste zagušenja kanalizacije i može se efikasno uraditi:

Odgušenje kuhinjskih instalacija
Odgušenje kuhinjskih odvoda i kanalizacionih cevi koje su povezane sa kuhinjskim odvodom je usluga koja rešava sve probleme sa odvodom na sudoperi.
Pozovite nas
Odgušenje kupatilskih instalacija
Odgušenje kupatila skoro uvek podrazumeva odgušenje odvoda sanitarija i odgušenje kanalizacionih cevi koje se u mreži spajaju sa glavnom cevi.
Pozovite nas
Odgušenje horizontala, vertikala i jama
Odgušenje začepljena na celoj vertikali, ili horizontali kanalizacione i vodovodne mreže u vašoj kući, ili zgradi. Takodje radimo odgušenja na septičkoj jami.
Pozovite nas

Velika pokrivenost

Mobilnost i broj naših ekipa omogućava nam da pokrijemo sledeće lokacije:

Mladenovac

Arandjelovac

Ralja

Smederevo

Beograd

Umčari

Trešnja

Sopot

Topola

Smederevska Palanka

Kaludjerica

Velika Plana

Grocka

Ripanj