Adaptacije i renoviranje kupatila

Renoviranje kupatila

Ako su vam potrebne bilo koje vodoinstalaterske usluge – na pravom ste mestu. Mi smo majstori svog zanata, naš vodoinstalaterski servis ima dugogodišnje iskustvo i mnogobrojne zadovoljne klijente.

Adaptacija kupatila/Renoviranje kupatila predstavlja skup većine naših usluga. Radi se o ozbiljnom poduhvatu koji traži od vodoinstalatera da svaki deo svog posla obavi kvalitetno.

Adaptacija kupatila se obavlja od strane naših stručnih vodoinstalatera prateći Vaš zahtev kako želite da kupatilo izgleda.

Na Vama je da nam izložite Vaš zahtev a na našem stručnom timu je sve ostalo. Sa našim kolegama se možete dogovoriti oko svega, kolege Vas mogu posavetovati šta je najbolje za Vas u odnosu na to kakvi su Vam zahtevi.

Adaptacije

Oslonite se na naše kolege, očekujte od nas profesionalnu, pedantnu i povoljnu uslugu.

  • Profesionalna usluga
  • Stručni vodoinstalateri
  • Adaptacija svih vrsta kupatila
  • Adaptacija po vašoj želji
  • Stručni savet naših kolega
  • Kvalitetni materijali
  • Moderni alati
  • Garancija

Velika pokrivenost

Mobilnost i broj naših ekipa omogućava nam da pokrijemo sledeće lokacije:

Mladenovac

Arandjelovac

Ralja

Smederevo

Beograd

Umčari

Trešnja

Sopot

Topola

Smederevska Palanka

Kaludjerica

Velika Plana

Grocka

Ripanj

Adaptacije i renoviranje kupatila

Hitne intervencije
Vodoinstalaterske usluge

Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga: zamena i popravka bojlera, česmi, tuševa, vodokotlića, zamena baterija, ventila, zamena sanitarnih uređaja, odgušenja i snimanja kanalizacije, snimanje vodovodne instalacije, mašinska odgušenja sudopere, slivnika i svih odvoda i sve ostalo što jedan profesionalni vodoinstalater i inače radi.

“Drži vodu dok majstori odu” – ZA NAS NE VAŽI – voda će da drži i kad vodoinstalater ode! Osim što garantujemo kvalitetnu uslugu, dajemo i garanciju na sve vodoinstalaterske radove.

Sa nama ste bez brige. Bez alata nema ni zanata, upravo tako i mi imamo savremene vodoinstalaterske alate pomoću kojih je naš vodoinstalater u mogućnosti da reši bilo koji problem na vodovodnoj instalaciji.